Rólunk

Identor Kft.

Az online hitelesítés szabadsága - biztonság az elérésben.

Cégünk a NEOWAVE S.A.S. cég hazai képviselője, és így tudomásunk szerint mi vagyunk az első U2F  kompatibilis eszközök forgalmazója hazánkban.

Amiért a NEOWAVE Keydo termékcsaládját választottuk:

  • Csúcs minőségű termékek
  • Kiváló ügyfélszolgálat
  • Minősített biztonsági elem

A történet

Banki szektorban dolgozó IT mérnök vagyok, véletlenül találtam rá a technológiára, és egyből megláttam benne a fantáziát: a böngészőkből kikerült a Java Appletek támogatása, nehézkes a hagyományos eszközökkel a több tényezős hitelesítés, mindegyiknek van valamilyen hátránya az U2F-hoz képest, a Chrome pedig napi használati eszköz a környezetemben.

A régi főnök

Megtetszett - megszereztem :)

Az új főnök

Küldetés

Célunk a technológia minél szélesebb körben történő megismertetése és terjesztése. Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi jogszabályi környezetben nagyjából az egyetlen olyan technológia, amely olcsó, a magas biztonsági követelményeknek megfelel, és összességében a legkevesebb kompromisszumra kényszerít, a korlátokat is figyelembe véve. Nem utolsó sorban minden jel arra mutat, hogy ez az első olyan webes több tényezős hitelesítési protokoll, amely szabványosításra került, és a meghatározó iparági szereplők is mögé álltak, továbbá a fejlesztést nyíltan elérhető forráskódok is segítik.
Az elmúlt 2 év történései azt mutatják, hogy egyre növekvő teret kap a technológia, és meggyőződésünk szerint már elérte azt a kritikus tömeget, ami miatt egyre inkább megkerülhetetlenné válik.

A csapat